Aannemers afbraakwerken

Aannemer afbraakwerken Edegem - Algemene Bouwonderneming Janssens

Bouwonderneming Janssens is al meer dan 10 jaar actief in zowel nieuwbouw projecten als verbouwingen. Zaakvoerder ing. Bart Janssens heeft eerst een aantal jaar ervaring opgedaan bij een grote Antwerpse projectontwikkelaar waarna hij als zelfstandige aannemer is gestart. In de voorbije jaren werd een uitstekende reputatie opgebouwd in alle mogelijke facetten van "het bouwen". Zowel nieuwbouw projecten als uitgebreide verbouwingen worden uitstekend opgevolgd door een klein team van bekwame medewerkers. Bart is veelal zelf aanwezig op alle werven, waar hij samen met zijn 4 gasten de nodige werken snel en vakkundig uitvoerd.

Een belangrijk deel van de omzet wordt gehaald in de private woningbouw. Maar hiernaast worden er ook een aantal projecten ontwikkeld in eigen beheer.

Algemene Bouwonderneming Janssens

Vakgebieden: bouwaannemer, afbraakwerken, renovatie, metselaar, machineverhuur

Algemene Bouwonderneming Janssens contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Algemene Bouwonderneming Janssens. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.