Aannemers afbraakwerken

Aannemer afbraakwerken Sint-Gillis-Waas - Alle Mini Gravers

TopTec spezialmaschinen GmbH is opgericht in het jaar 1998 door Mr Olaf Dörfler. TopTec is gespecialiseerd in de constructie van afstandsbestuurde afbraakrobots en dankt zijn succes aan 25 jaar ervaring in deze branche. Dit is dankzij de opstart van het zusterbedrijf Schweden Maschinen GmbH in 1970. Gemotiveerd door de positieve kritieken van zijn klanten, heeft TopTec altijd gestreefd naar optimale kwaliteitsmachines die voldoen aan de strenge eisen van de verschillende marktsectoren. De machines worden vooral gebruikt in staalbedrijven, cementbedrijven, nucleaire plants, afbraak contractoren etc.

Omwille van onze kennis en mogelijkheden om de machine te bouwen naar de wensen van de klant onderscheiden we ons van de concurrentie. TopTec heeft een machine geproduceerd die veilig, sterk en betrouwbaar is. Het bedrijf dankt zijn succes aan het constant zoeken naar nieuwe oplossingen om de machines nog beter te maken, altijd ervoor zorgend dat ze voldoen aan de laatste veiligheidsmaatregelen en van de hoogste kwaliteit zijn.

Alle Mini Gravers

Vakgebieden: bouwaannemer, afbraakwerken

Alle Mini Gravers contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Alle Mini Gravers. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.