Aannemers afbraakwerken

Aannemer afbraakwerken Desteldonk - Cayseele W

Afbraakwerken, grondwerken, verbouwingen: geen klus die Cayseele niet aankan. Onze specialiteiten: uw sloopwerken en renovatiewerken.

Voorbereid op alle verbouwingswerken

Cayseele heeft het juiste materieel in huis voor elke opdracht. Graafmachines van 800 kg, hoogtewerkers van 17 meter. We zetten ons uitgebreid wagen- en machinepark graag in voor uw grond- en afbraakwerken. En – zoals het hoort voor een afbraakbedrijf – kunt u vertrouwen op onze eigen containers om uw slooppuin te vervoeren.

Nieuwbouw of verbouwingswerken?

Bouwt u het huis van uw dromen? Of verbouwt u een prachtig pand? Vertrouw uw project toe aan Cayseele. Want wij werken met de grootste zorg aan uw thuis.

Aannemers voor afbraakwerken moeten hun vak door en door kennen. Bij slopen en afbreken komt heel wat meer kijken dan u zou verwachten. Sloopwerken die niet correct worden uitgevoerd, zijn zelfs ronduit gevaarlijk. Laat uw sloop of afbraak dus aan een professional over.

Betonnen gebouwen, appartementen of woningen afbreken? Cayseele heeft de vakkennis in huis – ook voor manuele afbraak en binnenafbraak.

Met een aannemer als Cayseele weet u dat uw sloopwerken gebeuren volgens strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen en de beste machines die er voor handen zijn.

Cayseele W

Vakgebieden: bouwaannemer, afbraakwerken, renovatie, metselaar

Cayseele W contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Cayseele W. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.