Aannemers afbraakwerken

Aannemer afbraakwerken Desteldonk - Decubo

Decubo biedt u een uiterst professionele oplossing voor al  uw afbraak- en ontmantelingswerk in functie van renovatie, uitbreiding of herbestemming van uw gebouwen.
Gaande van manuele tot machinale afbraak , van asbestverwijdering tot lichte ruwbouwwerken: een professioneel en ervaren team van een 35-tal personen staat tot uw dienst.

Verbouwt u, renoveert u, of breidt u uit,  dan kunt u als professioneel of als particulier bij ons terecht voor alle ontmantelingswerk. Onze gemotiveerde werknemers zijn gespecialiseerd en uitgerust voor zowel het grote als het delicate werk.

U kunt bij ons terecht voor uw ontmantelingswerken, voor het strippen van gebouwen, in combinatie met asbestverwijdering, lichte grondwerken en kleine ruwbouwwerken.

Onze jarenlange ervaring binnen de sector heeft ons geleerd om ook op minder  en moeilijker toegankelijke plaatsen  te werken. Wat betreft fysiek moeilijk toegankelijke plaatsen hebben wij ervaring in trein- en metrostations, onstabiele panden, bewoonde panden, enz... Ook streng beveiligde en delicate werklocaties zoals ambassades, luchthavens, gevangenissen, ziekenhuizen, hotels, enz..  stellen voor ons team geen problemen.

Decubo contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Decubo. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.